✧ Gratis verzending vanaf €30! │✧ Webwinkel keurmerk│✧ Achteraf betalen met Klarna

Over Ons


Onze sieraden

We maken gebruik van verschillende materialen maar houden zelf heel erg van gold plated sieraden; sieraden met een gouden laagje. We zijn ook gek op roestvrij stalen sieraden.
Het laagje goud dat over onze sieraden wordt aangebracht is 14 karaats en heeft een dikte van 2.5 micron. Voor zilveren sieraden gebruiken we wit goud en voor rosé kleur sieraden gebruiken we rosé goud. Ook over de roestvrij stalen sieraden wordt een laagje goud aangebracht en de kleur van het goud bepaalt de kleur van het sieraad. De roestvrij stalen sieraden zijn van RVS 304 of RVS 316 gemaakt. Al onze sieraden zijn nikkelvrij.


Chique Style

Is een webshop die gespecialiseerd is in mode artikelen en is onderdeel van DC-Memory VOF. DC-Memory staat sinds 12 April 2018 ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder het volgende KvK nummer: 71456791. Ons BTW nummer is NL858722690B01. 


Betrouwbaarheid

Chique Style is door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Chique Style voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Chique Style onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus additional securities bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Chique Style te kopen!