✧ Gratis verzending vanaf €30! │✧ Webwinkel keurmerk│✧ Achteraf betalen met Klarna

Retourneren


Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ChiqueStyle.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@chiquestyle.nl of onderstaand contact formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Contact formulier
Ordernummer graag invullen indien van toepassing.


Uitzonderingen


De volgende schadegevallen zijn uitgesloten van garantie:

-       Gebroken/beschadigde product

-       Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik

-       Vocht- en/of waterschade

-       Hygiënische redenen

Garantie

Het komt weinig voor dat ons artikel bij aankomst defecten vertoont. Voor de verzending worden alle producten grondig gecontroleerd en vervolgens goed ingepakt voor de verzending. Mocht het aantoonbaar het geval zijn dat jouw producten defecten vertonen, laat het ons weten via info@chiquestyle.nl! Dan zullen wij actie ondernemen.  Zorg er dan wel voor dat het artikel ongebruikt is en op het defect na in nieuwstaat verkeert. Wij treffen dan een passende maatregel om je probleem naar tevredenheid op te lossen. Heb je binnen een maand na aankoop een defect? Laat het ons ook weten!

Indentiteit onderneming:
DC-Memory - Chique Style (Handelsnaam)
Anemonenlaan 120
1616XT, Hoogkarspel

Info@dc-memory.com en info@chiquestyle.nl

KVK: 71456791
BTW: NL 858722690B01

Herroeping

Artikel 6 - Herroepingsrecht - Algemene Voorwaarden

Bij producten:

  1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
  2. De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:
  3. als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.
  4. als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen; bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

 

Bij diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd:

5. De consument kan een dienstenovereenkomst en een overeenkomst voor levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd gedurende minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

6. De in lid 3 genoemde bedenktijd gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de overeenkomst.

 

Verlengde bedenktijd voor producten, diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd bij niet informeren over herroepingsrecht:

7. Indien de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, loopt de bedenktijd af twaalf maanden na het einde van de oorspronkelijke, overeenkomstig de vorige leden van dit artikel vastgestelde bedenktijd.

8. Indien de ondernemer de in het voorgaande lid bedoelde informatie aan de consument heeft verstrekt binnen twaalf maanden na de ingangsdatum van de oorspronkelijke bedenktijd, verstrijkt de bedenktijd 14 dagen na de dag waarop de consument die informatie heeft ontvangen.