✧ Gratis verzending vanaf €30! │✧ Webwinkel keurmerk│✧ Achteraf betalen met Klarna

Service | Zorgeloos kopen bij Chique Style


Betaalmogelijkheden

Je kunt bij Chique Style veilig betalen door middel van een bankoverschrijving, iDeal, Visa, MasterCard of betaal achteraf middels Klarna!


Veiligheid

Deze shop is beveiligd door SSL. Je kunt dus zorgeloos in onze webwinkel shoppen.


Garantie

Het komt weinig voor dat ons artikel bij aankomst defecten vertoont. Voor de verzending worden alle producten grondig gecontroleerd en vervolgens goed ingepakt voor de verzending. Mocht het aantoonbaar het geval zijn dat jouw producten defecten vertonen, laat het ons weten via info@chiquestyle.nl! Dan zullen wij actie ondernemen.  Zorg er dan wel voor dat het artikel ongebruikt is en op het defect na in nieuwstaat verkeert. Wij treffen dan een passende maatregel om je probleem naar tevredenheid op te lossen. Heb je binnen een maand na aankoop een defect? Laat het ons ook weten!


Niet tevreden?

Voldoet het artikel niet helemaal aan jouw verwachtingen? Je mag dan uiteraard het bestelde artikel binnen de bedenktermijn van 14 dagen retourneren. Stuur ons eerst een mail naar info@chiquestyle.nl met je ordernummer daarin en klacht of reden van retour. Wij helpen je dan graag verder! Let op! Je mag het product gerust bekijken en proberen zoals je dat normaal gesproken in een winkel zou doenHet product dient wel compleet, als nieuw (zonder gebruikssporen) en in de originele verpakking zijn.


Bestellen en verzending

Het bestelproces bij Chique Style verloopt zeer snel en is super makkelijk zowel voor een gastbezoeker als voor de vaste klanten die een account tijdens het bestellen aangemaakt hebben. In slechts 4 korte stappen is je bestelling geplaatst en volledig afgerond! Wij houden je vervolgens op de hoogte van de status van jouw bestelling via de mail of indien nodig nemen wij telefonisch contact met je op. 

Als je een bestelling bij ons plaatst is het verder onze taak om het pakket bij jou te laten bezorgen. Chique Style maakt gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Chique Style streeft ernaar je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling te versturen. 


Account

Om een account aan te maken, kun je tijdens het bestellen de mogelijkheid ''account aanmaken'' aanvinken. Je dient vervolgens eenmalig jouw gegevens in te voeren en een wachtwoord aanmaken. De voordelen van een account zijn als volgt:

  • Het plaatsen van jouw volgende bestelling gaat nog sneller!
  • Alle bestellingen zijn gemakkelijk en overzichtelijk terug te vinden!
  • Je facturen zijn ter alle tijden beschikbaar voor inzage of download!
  • Ook wij kunnen voor je sneller van dienst zijn wat betreft administratie of garantiedoeleinden als je bij ons in het systeem staat!

Goed bereikbaar

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kun je ons bereiken middels de volgende gegevens:

E-mail: info@chiquestyle.nl
   Telefoon: 06-19563626

Wij hebben ervaren dat wij onze klanten sneller en beter van dienst kunnen zijn per e-mail. Stuur Chique Style daarom gerust een bericht per mail!